Total-leverandør på en bred vifte af plast- og metalemner

CAMRO er en stærk partner, både indenfor udvikling og som leverandør. Vi arbejder primært med tyndplade, plastproduktion, montage og test med kunder i alle typer brancher.

Vi sætter en ære i at videreudvikle vores kunders produkter, således vi i fællesskab kan højne kvaliteten og produktiviteten på de produkter vi arbejder med. Vi tror på at et samarbejde skal give mening for begge parter.

Højt-automatiseret produktion

For at kunne følge med i efterspørgslen og løfte vores kunders opgaver på en tilfredsstillende måde, har vi et meget højt fokus på at automatisere vores produktion. Vi har flere fuldautomatiske celler der kører i døgndrift og har flere på vej. Ikke nok med at vores fuldt automatiserede setup bidrager til hurtig levering, det sikrer også en ensartet kvalitet på alle vores leverancer.

Dansk produktion og arbejdspladser

Vores hovedproduktion er placeret i Danmark, nærmere betegnet Nørager. En større by, godt placeret midt i den Himmerlandske muld. Med en dansk produktion, kan vi sikre hurtig levering og sikker kvalitet, samtidig med at vi beholder know-how og viden inden for landets grænser. Vi tager nemlig ansvar for vores medarbejdere og lokalsamfund.

 

Vores team

Kurt Sørensen

Kurt Sørensen

Udviklings- og salgsdirektør / CDO

E-Mail: Kurt@camro.dk

Tlf: 23 46 50 44

Paw Regulas Kiel

Fabriksdirektør / COO

E-mail: prk@camro.dk

Tlf: 40 33 35 00

Troels S. Hauerslev

Produktionschef

E-mail: tsh@camro.dk

Tlf: 44 12 00 55

Ruben Dalby

Produktionsteknolog

E-mail: rhd@camro.dk

Tlf: 66 44 79 14

Jesper Pedersen

Produktionsteknisk assistent

E-mail: jp@camro.dk

Tlf: 26 35 73 04

 

Hovednummer: +45 60 12 11 44

CVR: 26548004

Ordrer kan sendes til ordre@camro.dk

Faktura kan sendes til faktura@camro.dk

 

Vores kunder siger..

Actulux logo JKE Design
Vi ser CAMRO som en proaktiv samarbejdspartner, der er en aktiv spiller i udviklingen af emner, processer og nye optimeringstiltag. En solid og kvalitetsbevidst leverandør som skaber værdi for vores forsyningskæde – ved hurtig og punktlig kommunikation og levering. CAMRO er med jeres maskinpark og jeres specielle kompetencer, en konkurrencedygtig spiller selv til de udenlandske leverandører. Vi har benyttet Camro som underleverandør gennem de seneste 3 år. Camro er for os en stærk samarbejdspartner, som hjælper os med at optimere og udvikle det enkelte produkt. Dette hjælper os med at holde priserne i bund, uden at gå på kompromis med kvalitet, og leveringssikkerhed. De tænker udnyttelsesgrad og leveringssikkerhed for deres kunder, som bemærkes ved deres enorme fleksibilitet samt mulighed for opretholdelse af lager hos dem.