CAMRO SafeTrapAutomatic

På lager
SKU
420003
  • Hurtig levering
  • Miljøvenlige løsninger
  • Egenproduktion i Danmark
  • Professionel rådgivning
Produktet virker sammen med
Mus

Hent appen til Android

Hent appen til iOS

Vi har hævet barren for hvordan nem og effektiv skadedyrsbekæmpelse skal være.

CAMRO SafeTrapAutomatic er en CE-godkendt, fuldautomatisk, gasdreven musefælde, der fungerer helt uden brug af gift.

Spar tid i hverdagen

I en travl hverdag, er eftersyn af fælder ikke en af de ting der står øverst på listen. Børnene skal hentes fra skole, hunden skal luftes, aftensmaden skal laves midt i ulvetimen og man skal også lige huske at få en times motion. Inden man har set sig om, er dagen gået og man har glemt at tilse sine fælder. Vi kender det kun alt for godt.

Derfor kommer SafeTrapAutomatic med en 25-skuds CO2-patron. Og ikke nok med det, fælden genlader automatisk på få sekunder, efter den er blevet aktiveret.

Slut med dårlig samvittighed. Nu kan du bare læne dig tilbage, velvidende at der er styr på sagerne.

Sådan virker CAMRO SafeTrapAutomatic

Innovativt design

Vi har trukket på vores mangeårige erfaring som producent og totalleverandør af produkter indenfor skadedyrsbekæmpelse.

Ligesom os mennesker, er mus heller ikke store fans af mørke rum med stillestående luft.

Derfor har vi udviklet et topstykke, der tillader lys og luft at trænge ind i fælden og som appellerer til musens nysgerrige natur.

Lyset indikerer at der er fri passage, mens de indbyggede luftkanaler sørger for luftcirkulation og samtidig er med til at udbrede duften af lokkemidlet. Alt sammen noget der er med til at stimulere musens naturlige adfærd og som øger sandsynligheden for at musen går i fælden.

Sikkerhed i højsædet

Der er smæk på i vores fælde. Det er nødvendigt, for at aflive gnaverne humant, hurtigt og effektivt. Derfor er det også vigtigt at sikkerheden er i orden.

Vi kan derfor med stolthed fortælle, at SafeTrapAutomatic er CE-godkendt og dermed overholder gældende lovgivning iht. sikkerhed inden for EU.

Derudover har vi også udformet vores Safety Shield med kantede takker, således at børn og andre nysgerrige sjæle ikke har lyst til at stikke fingerne ind i fælden, da man hurtigt vil opdage at det bliver ubehageligt som takkerne presser på.

Lad naturen klare oprydningen

Vi indrømmer det gerne. At skulle tømme sine fælder for døde mus står næppe øverst på nogens liste over yndlingsting. Derudover er de også fyldt med ækle bakterier og bærer af en række smitsomme sygdomme.

Derfor har vi designet SafeTrapAutomatic således, at døde mus automatisk falder ned og ud af fælden. Her er naturen så smart indrettet, at de lokale rovdyr (kat, ræv, rovfugl, etc.) selv finder ud af at der er føde tilgængeligt. Alt sammen til din fordel, da det er mindre oprydning fra din side af.

Indbygget NFC-tæller

Ude af syne, ude af sind. Det er mantraet bag vores fælde. Med måden SafeTrapAutomatic fungerer på og den "automatiske" oprydning fra naturen, kan det være svært at følge med i bekæmpelsen. Oftest vil du faktisk ikke se nogle døde dyr.

Derfor kommer alle SafeTrapAutomatic med en indbygget NFC-tæller, der automatisk registrerer hver gang fælden er blevet udløst med tid og dato.

Hermed kan du altid holde styr på hvor mange skud der er tilbage i CO2-patronen og følge med i hvor stor succes du har med bekæmpelsen.

App og online-univers

Med vores CAMRO SafeTrapAutomatic-app, kan du aflæse NFC-tælleren på din fælde og få indblik i din fælde. Se blandt andet hvor mange gange fælden er blevet udløst, hvornår du sidst har skiftet CO2-patron, lokkemad og meget mere. 

Vi arbejder også på at koble vores app sammen med vores hjemmeside, således du altid har dine data og indsigter tilgængelige, uanset hvilken type platform du bruger.

Vi er kun lige startet med at udvikle vores app og online-univers, men vi har store ambitioner. Derfor vil der også løbende komme nye funktioner, som vi selvfølgelig holder jer opdateret med.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din SafeTrapAutomatic? Vi har lavet en FAQ, hvor du finder svar på det meste.

Yderligere information
Vægt 1.020000
Effektiv imod Mus
Materiale Plastic
Producent CAMRO
Produktionsland Danmark