Fremtiden inden for skadedyrsbekæmpelse

Driftssikker

Tidsbesparende

Effektivt

Sådan fungerer SafeTrapAutomatic

Innovativt design

Med en kombination af lys og luft stimulerer vi musens naturlige adfærd og nysgerrighed til at lokke den i fælden. De indbyggede luftkanaler gør at duften fra lokkemidlet kan trænge ud fra fælden, mens det klare plastik tillader lys at trænge igennem og signalerer at der er fri passage.

Gift? Nej tak

Vi går ind for grøn skadedyrsbekæmpelse og et sundt miljø. Med vores rent mekaniske design, undgår du at bruge gift i din skadedyrsbekæmpelse. Undgå sekundære forgiftninger Skån miljøet Styrk din grønne profil som virksomhed

Lad naturen klare oprydningen

Døde gnavere falder ned og ud af fælden, hvorefter artsfæller og rovdyr vil fjerne dem, eller du nemt selv kan klare oprydnigen. Hermed minimeres håndteringen af døde gnavere og eksponeringen af bakterier og smitsomme sygdomme reduceres. Med CAMRO Safebox Public kan du endda bekæmpe på offentlige steder og holde bekæmpelsen skjult.

Fælden der bare bliver ved med at give

Service og kontrol af fælder tager tid og ressourcer fra andre mere tidskrævende og værdiskabende opgaver.
SafeTrapAutomatic genlader automatisk og med 25 skud i gaspatronen, betyder det at du ikke skal ud og efterse fælden hver gang der er gået noget i den.
Dermed kan du mindske serviceintervallerne og reducere din kørsel. Spar tid, minimer omkostninger og gør miljøet en tjeneste, samtidig med at du opretholder en effektiv bekæmpelse.

CAMRO Safebox - Kvalitetsløsninger med lang levetid

Med CAMRO Safebox og SafeTrapAutomatic får du en uovertruffen kombination af driftssikkerhed og kvalitet, alt sammen til en pris der er til at betale. Vores CAMRO Safebox-løsninger er CO-godkendte og bygget i kvalitetsstål. Sikrer lang levetid på dine fælder og beskytter dem mod vind og vejr. Indbygget låsesystem der sikrer adgang mod uvedkommende.

Indbygget tæller med NFC-chip

Alle SafeTrapAutomatic fælder kommer med indbygget batteridreven NFC-chip der automatisk registrer antal gange fælden er blevet udløst. Med den medfølgende app, kan du scanne og aflæse fælden med din telefon. Følg med i hvor mange gange fælden er blevet udløst, hvornår du sidst har skiftet CO2-patron og meget mere. Vi udvikler løbende på vores app og tilføjer nye features.

Integrer dit servicemanagement-system

Med vores API kan du selv hente data fra dine fælder og integrere med dit servicemanagement-system. Slut med manuelle udtræk og indtastninger når du skal dokumentere bekæmpelsen overfor dine kunder. Forventes tilgængeligt i løbet af 2022.

Stort online-univers

Følg med i skadedyrsbekæmpelsen online via vores hjemmeside. Udvides løbende med nye features. Udover vores app, arbejder vi også på et stort online-univers, hvor du kan følge med i skadedyrsbekæmpelsen online. Udvides løbende med nye features.

Dansk kvalitet

Udviklet, designet og produceret i Danmark. For hver fælde du køber, støtter du lokale arbejdspladser.